Hotărâre consiliu nr. 15

460

HOTĂRÂREA CONSILULUI A.J.V.P.S TIMIȘ

nr. 15 din data de 09.11.2023

 

 

  OMIS CELE DE OMIS

 

Consiliul A.J.V.P.S. Timiș întrunit în ședința din 09.11.2023 conform prevederilor art. 17, alin. (1) și alin. (3) din statutul A.J.V.P.S. Timiș în prezența a 14 membri a hotărât următoarele:

Consiliul A.J.V.P.S. Timiș întrunit în ședința din 09.11.2023 conform prevederilor art. 17 alin. 1 și alin. 3 din statutul A.J.V.P.S. Timiș în prezența a 14 membri a hotărât următoarele:

 1. Validarea domnului S.G. în funcția de consilier al A.J.V.P.S. Timiș, fiind următorul pe listă, în urma revocării domnului L.T. din funcția de președinte. Validarea s-a făcut pe perioada mandatului actualului consiliu sau până la rămânerea definitivă a litigiului domnului L.T., sau până la alegerea unui vicepreședinte pe linie de vânătoare în consiliu dacă această funcție va fi ocupată de o persoană alta decât membru din consiliu.
 2. Hotărăște verificarea prezenței membrilor consiliului și comitetelor cluburilor la ședințe, precum și prezența organizatorilor de grupe la acțiunile de vânătoare colectiveîn sezonul de vânătoare 2022 / 2023.
 3. Hotărăște ca taxa de intrare în cadrul A.J.V.P.S. Timiș a noilor membri să rămână la valoarea actuală, respectiv 1.500 lei.

Pentru persoanele care au promovat examenul de admitere pentru obținerea permisului de vânătoare și obțin permisul de port armă și doresc să participe la vânătoare în anul 2023 vor achita 50% din cotizația pe anul în curs. Ceilalți vor plăti cotizația doar pentru anul 2024.

 1. Hotărăște ca valoarea primei rate pentru anul 2024 să se mențină la valoarea anului 2023, respectiv 400 lei.
 2. Hotărăște contravaloarea unei zile muncă la suma de 150 lei.
 3. Hotărăște împuternicirea directorului asociației pentru participarea la negocieri cu Primăria Lugoj în vederea concesionării și cumpărării terenurilor de la complexul ”Pescărușul” din Lugoj putând semna în acest sens contractele de concesiune sau / și vânzare-cumpărare.
 4. Hotărăște demararea negocierilor în vederea cumpărării terasei de la sediul Clubului Vânătorilor și Pescarilor Sânnicolau Mare.
 5. Hotărăște împrejmuirea cu gard a cabanei de vânătoare de la Hodoș precum și edificarea pe amprentă cabanei vechi din aceeași locație, a unei construcții care va avea 3 dormitoare și 3 băi.
 6. Hotărăște solicitarea de oferte de preț pentru achiziționarea unei drone, și a câtorva camere de supraveghere pentru vânat.
 7. Hotărăște reluarea funcției de vicepreședinte pe linie de vânătoare al A.J.V.P.S. Timiș, vacantă în momentul de față de către domnul P.B.L. până la data alegerii unui nou vicepreședinte.
 8. Hotărăște data de 18.01.2024 ca dată a următoarei adunări generale a asociației în vederea alegerii vicepreședintelui a A.J.V.P.S. Timiș pe probleme de vânătoare.
 9. Hotărăște suspendarea dreptului de exercitare a vânătorii a domnilor M.I.D., B.A. și H.P. până la finalizarea dosarelor penale în care au calitatea de suspecți.
 10. Hotărăște respingerea cererii domnului C.T.C. de revenire în A.J.V.P.S. Timiș până la finalizarea dosarului penal în care are calitatea de suspect.
 11. Hotărăște repartizarea provizorie a domnilor L.T. și B.A. la grupa de vânătoare 63 Petroman pentru exercitarea vânătorii. În acest sens cei 2 nu mai pot participa la acțiunile de vânătoare și gospodărire a fondului 67 Rudna.
 12. Hotărăște înlocuirea membrilor considerați demisionați din cadrul comitetelor cluburilor după cum urmează:
 • Clubul Pescarilor Timișoara: domnul G.I. se înlocuiește cu M.B.

și  domnul M.Ș. se înlocuiește cu B.I.;

 • Clubul Vânătorilor și Pescarilor Lugoj: domnul I.I. se înlocuiește cu S.A.C., domnul L.I. se înlocuiește cu C.I.;
 • Clubul Vânătorilor și Pescarilor Sânnicolau Mare: domnul C.I.M. se înlocuiește cu C.I.V.; domnul G.C. se înlocuiește cu V.D..
 1. Hotărăște validarea domnului C.N. în funcția de vicepreședinte al comitetului Clubului Vânătorilor și Pescarilor Sânnicolau Mare în urma desemnării acestuia de către adunarea generală a clubului.
 2. Hotărăște respingerea plângerii domnului Ț.P. întrucât s-au respectat prevederile Ordinului 353/2008 privind regulamentul de autorizare, organizare și practicare a vânătorii emis de M.A.D.R.
 3. Hotărăște ca la toate vânătorile colective de iepuri și fazani și la solicitarea organizatorului de vânătoare se pot înscrie și 1, 2 mistreț folosindu-se doar arme lise.
 4. Hotărăște angajarea unei persoane pe perioadă determinată, respectiv ianuarie – martie a fiecărui an, pe postul de casier 2 la Clubul Pescarilor Timișoara.

AJVPS Timiș folosește COOKIES

Făcând clic pe „Da, accept” sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor instalate pe site. Acestea sunt folosite pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare posibilă.

Detalii